Velkommen, min Steve Jobs-fyring - og de tre nye bikse...

Velkommen!

Jeg har haft en del blogs i tidens løb, jeg har skrevet mange klummer og lignende, jeg har holdt tusindvis af foredrag - og gjort mit til, at visse specielle dele af den danske presse ikke var komplet forudsigelige hele tiden... Men det er jo LÆNGE siden. Jeg er blevet ældre, mere "rund" (ahem), og meget mere fornuftig og afbalanceret.

Efter min Steve Jobs-agtige afgang fra mit elskede Miracle i 2013 har jeg ligget lidt lavt, slikket sår, kigget på nye ting, startet nogle bikse, flyttet teltpælene fra Kratvej 2, 2760 Målløs til Nytorv 5, 1450 København K. Ingen nogenvideoer på kontoret, ingen deltagelse i Den Hemmelige Millionær, ingen skænderier med lobbyister... Alt i alt fire ret kedelige år, hvis man ser sådan på det.

Men godt nok også nogle MEGET lærerige år. At blive smidt ud fra sin egen virksomhed er ikke noget jeg vil ønske for min værste fjende, men så får man da testet sig selv lidt. Jeg plejer at sige til mine nærmeste, at jeg er glad for, at jeg var så gammel da det skete. Det giver mig rig mulighed for at få hørt de samme floskler, som man selv har sagt til folk i tilsvarende situationer gennem årene: "Du bliver rigtig glad for det her", "Det er bedst for dig selv", "Du trængte også til ... ", osv.

Men nu er alt godt og sjovt, og jeg har tre bikse, plus lidt løst, i gang:

CIMA Technologies (http://cima.dk), som laver alt muligt sjovt IT/Digitalt halløj: AI, Big Data, almindelig udvikling, mv.

Det Gode Firma (http://DetGodeFirma.dk), som Uffe Koch styrer (og ejer halvdelen af) - her laves der produkter. Og hvilke produkter! Meget mere om det på et andet tidspunkt.

Copyfighter, som er i stealth mode lidt endnu, men som vil hjælpe skribenter til at finde kopier af deres værker - og evt. få nogle penge for det. Internt benævnt Det Onde Firma, naturligvis.

Det var "Velkommen"-indlægget og lidt baggrund. Let the fun begin!

Venlig hilsen,

Mogens

Kommentarer

 1. Svar
  1. Min FCO - Svend - mente, at jeg havde glemt noget med kollektiv transport og/eller Uber :-))).

   Slet
 2. Hej Mogens
  Godt initiativ !
  Tillykke med den nye blog og jeg glæder mig til at læse mere dybtfølte tanker fra dig.
  Dbh Kim Alexander Nilsson

  SvarSlet
  Svar
  1. Der bliver tale om MEGET følsomme indlæg, Kim :-).

   Slet
 3. Dette er helt sikkert værd at følge i fremtiden!

  SvarSlet
 4. Der skulle et blogindlæg om hyggeture til UK for at hente medicin til før jeg opdagede denne blog. Glæder mig til at opleve den mere, "runde", fornuftige og afbalancerede udgave af dig - ikke at jeg et sekund tror på at du overhoved er nogen af delene. Speederen i bund! Skål!

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

​Historien om min nøgenvideo på nettet, Grethe Andersen og kødkurven... Den fulde og sande historie denne gang!

Vi er nødt til at tale om sikkerheden hos Centeret for CyberSikkerhed (CfCS) og Forsvarets Efterretningstjeneste (FE)

Historien om Oracle i Danmark - TPI, DDE og den slags...