Gymnasiestilene, del 2: Erhard Jakobsen og gymnasiet

Erhard Jakobsen (som jeg meget pinligt har stavet Jacobsen i stilen) var datidens Joachim B. Olsen - han havde næsten altid totalt styr på data og facts, hvilket irriterede venstrefløjen så meget, at de var nødt til at nakke ham med alle mulige skældsord og latterliggørelse, etc. 

De fik ligeså god hjælp af medierne, må jeg sige. DR sørgede altid for at filme ham rigtigt tæt på og med kraftigt lys, så hans skægstubbe (fordi han havde kraftig skægvækst) fik ham til at ligne en mørk skurk fra Mafialand.

Han indspillede endda en plade som svar på John Mogensens "Dybbøl Mølle Maler Helt Ad Helvede Til", hvor han ikke ligefrem synger godt. Han havde selv skrevet teksten. Det kan man også godt høre. Den burde nemt kunne findes på Youtube :).

Han var en skidedygtig borgmester i Gladsaxe og meget respekteret blandt folk på Christiansborg. Men han mente det han sagde, og det skal man jo ikke. Det ved alle. Faktum.....

Citat fra min stil: "Jeg har prøvet både en "rød" folkeskole, en forholdsvis neutral privatskole og et stærkt socialistisk indoktrinerende gymnasium..." - det medførte pudsigt nok en kommentar fra den venstreorienterede dansklærer :-).












Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Historien om Oracle i Danmark - TPI, DDE og den slags...

Velkommen, min Steve Jobs-fyring - og de tre nye bikse...

Ny Offentlig Skat ...